Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak správně zvládnout konec věku

5. 6. 2007
Hodně lidí neví jak má za svou vládu odehrávat posledních pár dní před koncem věku, a tak sem se rozhodl napsat tento článek.

Technokracie na továrny

Nejlépe uděláte, když nebudete mít wary. Musíte prodat všechny mechy co budete mít, za velkou cenu (420) a odehrát 140 kol v řadě, mechy se vám znovu vyrobí a za zbytek peněz kupte vojáky, které vám zbidou po nákupu elektriky a jídla pro chod země. Musíte kola odehrát opravdu rychle, aby někdo nevyužil Pak už jenom odehrajte kola a občas prodejte trochu mechů, aby ste měli na provoz své země. Mějte maximální bonus automatizace továren, a geny stratég/ochránce národa na 8 lvl a ekonom/zbrojař min na 6 lvl.

Demokracie na peníze

Vyděláváte pouze peníze a kupujete za ně armu, asi dva dny před koncem, věku prodejte všechny techy kromě síla zbraní, síla rozvědky a samozřejmě protiraketovou obranu, kdyby ste objevily těsně před koncem ufo berte 50 miliónu dolarů. Po prodáním techů, už déle neodehrávejte, ledaže by ste kradly, ale to se většinou nevyplácí, stráta agentů je citelná na prestiži a arma spotřebuje taky dost. Můžete se ještě snažit něco vykouzlit na trhu (to platí pro všechny vlády), například to že nakoupíte věci na domácím trhu a prodáte je na světovym atd. Ale to všechno zavisí na světovém trhu a geny stratég/ochránce národa na 8 lvl a populista/ekonom na 6 lvl.

Robokracie na továrny

Z produkčních budov mějte pouze továrny a 12% vojenslých základen. Vyrábějte 100% mechy a držte si velkou rozlohu nad 15k km, energii kupujte za prodané mechy a titulek R (silná rozvědka). Ke konci si už nedávejte moc war a kdyžtak hlavně na hlínu (hlíny neni nikdy dost). Aby ste nebyli tak snadný cíl mějte připěěřeně vojáků (partyzány = stráta agentů = možné sabotáže). Poslední kola dotujte produkce továren a kdyby ste objevily ufo berte buďto 50 mega (můžete si spočítat jestli se nevyplatí víc výroba bojových ciborgů: 500 vojáků + 500 energie --> 500 mechů/ kolo), a nebo kdyby bylo nebezpečí sundání tak berte radši plazmové zbraně (větší efekt síly zbraní). Mějte maximální bonus automatizace továren, a geny stratég/ochránce národa na 8 lvl a ekonom/zbrojař min na 6 lvl.

Feudalismus na všechno

Vyrábějte od všecho trochu, ale prodávejte to co je právě nejdražší. Samozřejmě musíte mít dost hlíny a zároveň nemít moc warů, které by vám mohli uškodit. Velká nevýhoda feudalismu je že se nemůžete specializovat na výrobu určitého produktu, ale takhle nemůžete mít téměř plné vyrábění kvůli nespecializace (musíte mít pordukční budovy do 20% rozlohy). Geny mějte stratég/ochránce národa, a další gen podle toho ce vaší zemi převažuje..

Komunismus energie

Vyrábějte dost energie, díky velkému stropu techů (fůzky), kterou prodáváte na světovém trhu. Odehrejte, počkejte až bude energie nahoře prodejte energii a máte peníze, ale musíte mít titulek R a vyváženou armádu, ale trochu víc mechů, aby vás nesundali. Také mějte mafii a přiživujte se loupeživými akcemi rozvědky. V případě nouze sundání sabotujte mechy. Držte si 12% vojenských základen 4% zábavní střediska a zbytek elektrárny, mějte dost hlíny a dobré sou plazmovky aby dte odolali náporu nepřátel. Geny mějte stratég/ochránce národa a dálší geny na farmění sou zbyteční.
Všechny poznámky, návrhy, rady do komentářů. Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář