Jdi na obsah Jdi na menu
 


Farma techno na robo

1. 5. 2007

Farma techno na robo

Správné odehrání protekce najdete na.

Jste bezalianční země s max. rozlohou 4999km. Nejdřív musíte udělat pokroky: měsíční základna, androidi, družice, pacifizmus, bezpečnostní senzory, protidrogová centrála, mezinárodní spolupráce. Je dále dobré mít také titulek Rko (silná rozvědka).

Výhoda této strategie je, že děláte revoluci s větší prestiží, ale zase nemáte žádné zkušenosti, takže vás ke konci může někdo sundat. Asi nejlepší je mít rozestavění budov: 3500 laboří (10% obchod, 5% hustota zalidnění, 5% rychlost stavby,30% automatizace továren, 25% síla zbraní, 15% síla rozvědky, 10% výzkum vesmíru), 500 vojenskej základen, 999 zábavních středisek.

Měli byste se snažit objevit ufo (plazmové zbraně) a za prodané techy kupujte hlavně mechy, tanky, bunkry a vojáky. Důležité je šetřit kola, pokud možno jít do revoluce na robo s plnými zásobníky.

24. den si vytvořte nebo do zakotvěte v alianci. Důležité je vyhlásit si správné wary na robo.

25. den udělejte revoluci na robokracii získejte správnými dobyváky (neodpřipravujte, házejte konvenční rakety) klidně i 10 000km (stavte pouze továrny a vojenský základny všechno ostatní zbořte) a poté za robo získávejte expy (mechováním) a také přibírejte postupně kilometry. V továrnách vyrábějte 100% mechy a mechujte.

Až budete mít přes 20 000km hoďte farmu a nemějte žádné wary. Pak už jenom dohrejte a technologie automatizace továren mějte po celou dobu za roba 3% pod maximem. Díky slušnému bonusu a spousty továren vyrobíte hodně mechů.

2 dny před koncem prodejte půlku z celkového množství mechů, kupte za to vojáky a dost energie a mějte silnou rozvědku. Prodané mechy zase zpátky vyrobíte, ale vojáky ani žádné vojenské jednotky se nevyplatí ke konci věku vyrábět.
S touto taktikou nemám takové zkušenosti, tak to berte s nadhledem.

Poznámky, názory a dotazy do komentářů. Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář